Advertisement

Istanbulda Son Dakika Deprem / Istanbul Da Deprem Oldu 09 Mayis 2019 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri : Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Istanbulda Son Dakika Deprem / Istanbul Da Deprem Oldu 09 Mayis 2019 Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri : Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi.. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; İstanbul'da saat 14:00'te şiddetli bir deprem oldu. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir.

İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. İstanbul'da saat 11.00'da deprem meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre depremin. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Gok Gurultusu Istanbul Da Deprem Mi Oldu Paylasimlarina Neden Oldu Evlerin Camlari Titredi Yuregini Koy Ortaya Trabzonyuregini Koy Ortaya Trabzon
Son Dakika Gok Gurultusu Istanbul Da Deprem Mi Oldu Paylasimlarina Neden Oldu Evlerin Camlari Titredi Yuregini Koy Ortaya Trabzonyuregini Koy Ortaya Trabzon from ykotrabzon.com
Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 14:00'te şiddetli bir deprem oldu. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü.

Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme:

Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. 24 eylül 2019, 12:58 yeni şafak dha aa. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. Son dakika › güncel › i̇stanbul depremi sonrası kandilli'den yeni uyarı: Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur.

Yeni Deprem Bilgisi Son Dakika Tekirdag Deprem Istanbul Siddeti Nedir Edirne Canakkale Tekirdag
Yeni Deprem Bilgisi Son Dakika Tekirdag Deprem Istanbul Siddeti Nedir Edirne Canakkale Tekirdag from www.sporx.com
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme: Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi afad son deprem listesi i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur.

İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme: Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi.

Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi.

Deprem Kocaeli Yalova Bursa Tekirdag Sarsildi Istanbul Depremi Son Dakika Haberleri Internet
Deprem Kocaeli Yalova Bursa Tekirdag Sarsildi Istanbul Depremi Son Dakika Haberleri Internet from i2.cnnturk.com
İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme: İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre;

Haber merkezi 24 eylül 2019, 12:00 son güncelleme: İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum). 24 eylül 2019, 12:58 yeni şafak dha aa. Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! İlk gelen bilgilere göre depremin. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. Kandilli rasathanesi afad son deprem listesi i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi.

Posting Komentar

0 Komentar